Helt otroligt. Efter en extremt intensiv period av nationella prov så blir det helt plötsligt dött. Lugnet efter stormen. Idag hade jag bara en lektion. Imorgon inga alls. Torsdag en lektion (vi ska se på film) och på fredag är det picknick. Helt awesome.

Jag har gjort en hemsida till mitt webdesign-projekt. Resultatet är skrattretande, men går att bevittna här.

Har du en blogg här? Då vet du antagligen att man kan kolla hur många som har tittat på ens blogg, och om de har använt en sökmotor så kan man se vilka sökord de har använt. Outtömlig källa av nöje. Idag har de flesta som kollat på min blogg hamnat här eftersom jag har nämnt nationellt prov i matte b. Antagligen någon stackare som letar efter alla lösningar. Jag fick godtjänt på det provet appropå inget speciellt.

Jag och vänner och syster ska dra oss iväg och titta på Pirates of the Carribean (jag tror att det stavas så i alla fall) på torsdag. Eftersom de övriga fortfarande har mer skola än fritid så blir det jag som får dra mig iväg för att köpa biljetter. [insert something really really sarcastic here].

Mor har precis avslutat hennes C-uppsats om Livskunskap. Massor med intressant. Folk vill gärna ha det på schemat, men jag hoppas verkligen inte att det blir det, sen jag har fått se alla de olika övningarna som de små barnen får göra i sina böcker. I en bok för årskurs 8 så finns det ett kapitel som heter någonting i stil med ”Moral”, där man blir tvungen att skriva om man har gjort något omoraliskt och i sådana fall vad, samt om man idag kan göra något åt det. Personligen hoppas jag att författaren inser att hon har valt fel karriär och tar och startar en sekt istället.

Nej, nu ska jag ägna mig åt lite brott mot upphovsrättmannalagen. *rejoice!*

Annonser