Det känns helskumt. Det där med jul. Julmysterie, julspel, julkalender >P

Det jag faktiskt inte står ut med är själva kapitalistjulen. Att alla ska köpa dyra saker till varandra. Det hela slutar med att alla är fattiga och har massa saker som de inte vill ha. Jag tycker om ideén om att ge saker som verkligen är personligt, för att visa att man bryr sig. Men å andra sidan är det fruktansvärt få människor som jag verkligen bryr mig om. För att klara mig genom den här perioden så leker jag galen estet istället för att galet julshoppa. Jag måste måla minst fem tavlor inom den här helgen, annars är jag körd.

Lyckades faktiskt städa igenom mitt rum idag (tekniskt sett igår). Det är egentligen första gången sen…. (fy fan, var det så lång tid…) augusti? Det är fruktansvärt länge sen, och ärligt talat så kommer jag inte ihåg. Jag har för mycket grejer, och så äter jag för mycket choklad. Det gör att det blir ett antal högar med grejer.

Det är ganska underhållande att se vad folk har sökt på för att hamna i min blogg. Igår var det ”litar inte på killar”. Jag kan inte annat än att hålla med. De är konstiga.

En av mina fellow körmedlemar tyckte att jag var manlig efter en repetion nu i veckan. Hon sa att det var för att man lätt kunde distrahera mig med hjälp av godis. Min stolthet blev inte speciellt berörd. Eller min manlighet. Eller kvinnlighet för den delen. Fysiskt sett är jag faktiskt en kvinna, och endast mycket märkliga skeenden skulle kunna ändra på det.

Leve Tengil, vår befriare! :D

Annonser