I julas fick jag en combadge av min älskade syster… det en sån där sak som de har i Star Trek för att snacka med någon som råkar vara i ett annat rum än en själv. Jag har av olika skäl inte haft den på mig, men idag gick jag med den till skolan. :D Det var… interessant. Det som var konstigast var att jag sammanlagt bara fått två kommentarer: ”Lol, ur a trekkie” och ”Det där är det nördigaste jag någonsin sett”. Mer nördpoäng för mig! >D Det betyder att jag får överanvända smileys! :DDD

Har upptäckt AFI’s awesomeness. Genom GuitarHeroIII. Det är inte ett ord, men jag är trött och orkar inte göra något åt det. Har lyckats för över 100 000 poäng på MissMurder. :D Inte heller det är bara ett ord. Men jag bryr mig inte. Inte tillräckligt i alla fall.

Fan, jag måste bli kär i någon ny pojke (eller kanske en söt tös?) snart. Vill inte älta i gamla saker längre. Om jag hittar ett nytt intresse, om bara för att avleda min hjärna för några veckor, så skulle jag kanske kunna koncentrera mig på studiderna. I min hjärnas frånvaro…. Absolut. Nu börjar miss murder på min lilla dator att upp spelas.

Nej, jag har inte pluggat för mycket japanska på senaste. (VERBET SIST! TID FÖRST! ADVERB VAR SOM HELST FÖRUTOM EFTER VERBET! GAAH!!ELEVEN!!)

Caps Lock makes me happi. :3

Annonser