…jag borde. För att förbättra mig så har jag börjat med små tanke-experiment i huvudet. Som att ta en av mina karaktärer (har ett par stycken på gång)  och sätta den i en situation. Som att gå till närköp för att handla middag. Vad är det för något han skulle vilja laga? Hur mycket erfarenhet har han inom matlagning? Är det någon som ska äta med honom? Någon speciell anledning till att fira?

Och så fortsätter jag, och kan inte sluta. Tack gode gud för att jag inte skriver ner allt som jag tänker i de här banorna (det slutar med överdrama oberoende av vilken situation som jag utgår från).

Andra situationer:  Använder en dator, Gå på konsert, Åka T-bana (eller buss), Julshoppa, Leta på vinden (eller annat långtid-förvarings-utrymme) efter något…. Det är SKOJ.

caps-lock är vackert.

Har börjat lyssna igenom musik som jag brukade lyssna på jättemycket förut. Som Marit Bergman, Yoko Kanno… Massor med mysigt. Har inte hunnit så långt, men jag är redan massor med nostalgisk.

F*N. Det blev en ny kategori… Hade kommit överens med mig själv att försöka hålla ner antalet… D: That’s life I suppose…

Annonser