Jag har lyssnat på Wizardrock, alltså musik som kretsar kring handlingen i harryp-böckerna, ett bra tag, men nu vill jag verkligen engagera mig! Saker som We Are Wizards (en dokumentärfilm om HP-fankulturen), The HP Alliance (HP organisation inriktad på välgörenhet), Potterwatch (i samarbete med StopBigMedia, mot företag som kan bestämma över nyheterna) så vill jag verkligen, verkligen kasta pengar på dem!

Seriöst, vilka andra fan-kretsar engagerar sig i andra saker än just sin fandom? Vilka andra fankretsar LÄR sig något av sitt beundransoffer, och faktiskt tar åt sig moralen i berätterlserna? Det är små siffror. Jag har aldrig sett några artister, som dessutom de inte tjänar några slantar att tala om på sin musik, skänker bort den så att man kan sälja den för välgörenhet (bl.a. Jingle Spells och EP of the Month Club)?

Stackars alla artister (med skivkontrakt) som får sin musik STULEN av alla onda människor som använder INTERNET! ÔwÔ. Seriöst. De vet inte vad andra människor gör bara för att få sin musik på en skiva. Och så låter de sedan pengarna gå till folk som behöver det. På RIKTIGT.

Blir varm i själen när jag tänker på det. :3

Annonser