Övergångställe är ett av få ord som innehåller alla tre bokstäver som resten av världen har problem med… Go figure.

Första skoldagen igår (tekniskt sett… klockan är halv ett), men det blev inte så för lilla jag. Det var mycket trevligare att sova. Jag drömde massor med konstiga saker… Mitt huvud lyckades uppfinna massor med saker, som nästan var sammanhängande. Den lyckades t.ex. skapa en kille som jag blev kär i. I mitt huvud. Konstigt. Efter det gick jag vilse i en öken med häst och vagn. Jag lade mig för att sova (i drömmen!) och när jag vaknade (i DRÖMMEN!!) så upptäckte jag att jag var på fotbollsplanen i närheten av mitt hus.

Jag gillar mitt huvud. :)

Min kärlek för WizardRock har nu ett stadigt grepp. Har börjat leta igenom MySpace regelbundet efter mer musik, och inte minst börjat lyssna på Podcast of Awesome, eftersom jag inte har pengar för att köpa alla tusen skivor som jag vill ha. Att pengarna huvudsakligen går till välgörenhet, och inte till onda skivbolag, gör att jag inte letar reda på torrents, som jag gör med i stort sett all annan musik jag lyssnar på, oavsett hur mycket jag tycker om dem.

En sak som närmast skrämmer mig, är att jag helt spontant har börjat skissa på ideér till WRock låtar själv! Massor med awesum. Om jag lyckas få till tid till att spela in sång och sånt och mixa ihop den och lalalalalalaa… Så kanske jag sätter upp det på MySpace. Skulle vara grovt skoj om jag lyckades få ihop det…. >3

Long Live Harry and the Potters!

Annonser