Sitter och observerar en mycket interessant diskussion på fenixforum, som är ett Harry P forum. Heh. Som en del kanske vet så fanns det för ett par år sedan en hemsida som hette hogwarts.nu. Sedan två år tillbaka har hemsidan varit död, och istället så dök fefo upp. Däremot är det många som saknar den bortgångna hemsidan och är inte sena med att påpeka att fefo suger och att man borde göra ett nytt hogwarts.
Eller att hemsidan i allmänhet suger. Vilket är allmänt omoget. Vilket man alltså inte borde hålla på med när man är femton. År alltså.

Fefo är en hemsida som är ganska hårt hållen. Att säga annat vore lögn, men det behövs. Tro mig, det behövs. Alla som läst igenom kommentarer som folk lägger upp på typ youtube vet att internet tar fram det värsta i vissa människor. Hu. Därför har man satt upp en hel del regler som bl.a. förbjuder svordomar och det finns regler om att man inte ska vara nedsättande mot andra. Vilket är så kallat moget beteende. Enligt mig är det ett gott initiativ, inte bara för att det finns många mycket unga medlemmar, utan för att det gör det mycket trevligare som medlem.

Att andra drar till med att säga att det är censur är väntat. Omogna människor => omoget språkbruk. Man använder en svordom för att man kan. Eller för att man bara kan använda sig av ett språk som myllrar av intressanta svordomar. Rättelse: ointressanta svordomar. Mycket sällan ser man originella förolämpningar på nätet. No Shakesperian insults here…

Har jag någon poäng med det här? Näe… Bara att folk som gnäller på hemsidor ofta är omogna skitar. Eller om jag ska ta det med ett mer varierat språk (vilket är mycket svårt) : ohängda barn. Till exempel.

edit: Folk antyder att flummigt är DÅLIGT? Känner för att slå någon över ansiktet. Måste leta reda på en isbjörn att brottas med!! XD

Annonser