OK, efter att vi kom hem efter två veckor på Island, som är det mest pubertala land evar, så for jag och syster till Erised:08 som var ett Harry Potter konvent. GROVT NICE. Massor med kul hela helgen. :D

Short version: Alla var glada, alla var ledsna, alla skrek, alla var glada. (i kronologisk ordning)

Long version: De allra flesta människor där var såååå nördiga och glada över att vara där med alla andra nördar. Men det präglades ändå av ironi… Som att några av de snällaste människorna var medlemar i Slytherin (eftersom de har självinsikt). De drygaste människorna var medlemar i Gryffindor (eftersom Harry var medlem i Gryff). Skumt.

Natten till den 21 så var de flesta uppe och grät. Om du inte vet varför så har du antagligen ett liv. Vi andra vet att det kom ut en bok för ett år sedan. :D Sedan var det en WRock-spelning. De allra flesta av de svenska banden var där, men inte alla. Jag hade så gärna sett Halfblood-princess, men hon kunde tydligen inte vara där. Neville & the Trevor var som vanligt jättenice live, även om deras inspelningar är ganska taskig kvalitet. Hörde Proper use of a Rubber duck för första gången, och de var SKIIITBRA. Jag grät alldeles för mycket under den spelningen, men å andra sidan så gjorde alla andra tjejer det också.

Men sen var det roliga slut. Det var i och för massor med aktiviteter, men jag orkar inte skriva ner allt det. :) Som t.ex. auktionen, där saker såldes till förmån för Harry Potter Alliance, som dessutom får alla pengar som blev över från konventet. Aldrig har det varit så roligt att ge till välgörenhet. XD

På vägen hem så hann jag och syster tyvärr inte köpa biljetter, utan snälla människor lyckades skrapa ihop några rester på remsor och liknande, så vi precis skulle lyckas ta roslagsbanan till östra station där vi skulle kunna köpa egna biljetter.. Men människan som skulle stämpla var helcool, och insåg att vi skulle bli tvungen att byta, så han lät oss åka utan att behöva stämpla överhuvudtaget. :D Bra människa award, you wins it. Och alla människor som donerade kuponger. Hurra för nördar.

Annonser