Har beslutat mig för att ge det lilla underbarnet en andra chans. Har börjat bli lite för bekväm i Kubuntu… Det är inte längre en kamp, och då kan man tappa gnistan totalt. Dessutom kan man inte lära sig nya saker om man bara håller sig till samma gamla.

En grej som jag tidigare har ogillat är utseendet på distron. Brunt må vara stilrent, men faktum är att det är en smula trist. I och med projektarbetet så dödade jag en massa tid på gnome-look.org, och hittade en massa snygga grejer som jag inte kunde använda… Heh.

Temat: Elegant Brit

Ikonerna: Area o.42

Skärmsläckaren: Electric sheep

(Dessutom installerade jag AWN. Måste ha studsande ikoner!!)

Om man har Gnome och inte använder Electric sheep så tycker jag synd mo er. Det är den häftigaste skärmsläckaren jag någonsin bevittnat. Kan stirra på den i timmar~

Installationen gick bra, förutom att det saknades några grejer i xorg.conf, så att det blev ett helvete att navigera sig på skärmen. Nu när det är fixat så funderar det mesta bra. Flash i firefox kanske inte fungerar precis som jag hoppats, men jag får lov att fixa det lite senare.

Ska kanske präva att installera K-versionen på syrrans dator. Om jag gör det så kommer jag med en jämförelse~

EDIT:

Lyckades få flash att fungera igen. Det var tydligen en liten konflikt mellan en mozilla-plugin och den riktiga flash-plugin. Alla problem försvann efter jag tagit bort mozilla-varianten och återinstallerat den andra. Happy times~

Annonser