Hahaaa~
Nu har jag inte skrivit på en mindre evighet, och vad kan det bero på? Det har absolut ingenting med att jag började spela Persona 4, och sedan Persona 3 FES strax efteråt. Absolut inte. (Jag är inte ens klar med P3. Långt spel är lååååångt)

Förutom det så har jag gått ut gymnasiet, alltså gått från att vara student till att vara arbetslös. Har några små-jobb på g, så det gör inte så mycket egentligen, och jag vet inte om jag skulle vilja arbeta just nu. Nog om det nu. NÖRDIGHETER!

Ett litet spel ramlade ner i brevlådan i fredags. Katamari Forever. Har tyvärr inte spelat något av de äldre spelen, och ekonomin tillåter mig inte att leta upp dem begagnat heller, men å andra sidan är det litet som förändras. Man har sin katamari (som nästan betyder boll på japanska) och så rullar man omkring och försöker att bli så stor som möjligt. Dessutom ska man oftast försöka få så mycket som möjligt av en viss typ av saker, som t.ex. godis, leksaker, djur… tänker inte gå in så djupt på storyn, eftersom den är ganska fånig. Det är ett oerhört gulligt spel med underbar j-pop som bakgrundsmusik. Däremot så ser grafiken lite daterad ut, och spelet kostade endast 400 riksdaler, så det kan jag leva med, och även om grafiken inte är så polerad så är den fantastisk gullig. Om man har en PS3’a, ladda ner demon och försök att motstå.

Dessutom har jag införskaffat ett två stycken DS-spel: Professor Layton and the Curious Village och Animal Crossing: Wild World.

Prof. Layton går rätt och slätt ut på att lösa massor med gåtor, pussel för att driva fram historien. Mycket mysigt spel, med gullig grafik och musik. Dessutom har de i den engelska dubben försökt låta så brittiska som möjligt. Oerhört charmigt.

Animal Crossing Wild World är ett spel som jag har sneglat på under en lång tid. Om man ännu inte är bekant med konceptet, så har man antagligen levt under ett större betongblock under de senaste åren, men hur som hur. Det är inte riktigt som Sims, även om det finns vissa likheter. Dels så styr man karaktären som bor i ens hus direkt. Eller, snarare, du ÄR karaktären som bor i ditt hus. Om jag skulle välja ett annat namn till det här spelet skulle det vara ”My First Mortgage”. Direkt efter at man landar i sin by får man veta att man måste betala tillbaka ett lån för huset som Tom Nook har byggt åt en. Man kan skaffa pengar genom att fånga insekter eller fiskar och sälja. Det har mer eller mindre tagit över mitt liv, men det är ett riktigt roligt spel.

Over and OUT!!

Annonser